Logo
Het is nu 26 sep 2018, 04:48



Antwoord op onderwerp  [ 4 berichten ] 
 Lukt me niet. 
Auteur Bericht
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 okt 2008, 21:45
Berichten: 85
Woonplaats: Bergen op zoom
Antwoord met een citaat
Bericht Lukt me niet.
Hallo,

Normaal maak ik foto`s met mn telefoon,en kan de foto`s dan ook zonder problemen op het forum zetten.
Nu maak ik foto`s met spiegelreflex camera zodat ik betere en duidelijkere foto`s kan plaatsen,
Maar als ik een foto wil plaatsen krijg ik steeds te zien (De afbeelding die je als bijlage wilde meegeven is ongeldig)
Ik heb de foto helemaal aangepast zoals beschreven is in onderwerp van Herman.
De foto is dus kleiner dan 100kb, de foto staat in jpeg.
Wat doe ik hier fout.
Alvast bedankt voor jullie tijd.

Grtn Remy.


26 jun 2016, 13:13
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 dec 2014, 19:19
Berichten: 3870
Antwoord met een citaat
Bericht Re: Lukt me niet.
:06 moet eigenlijk niet meer uitmaken, Of je iets meer als 100 kb foto hebt :06
Knip je in Raw mode? ...zie wel dat je hem omgezet hebt naar jpeg..
Geen idee waar de fout precies zit...maar kun je exact vertellen wat je allemaal hebt gedaan,..
Mischien dat we er zo achter komen waar de kink zit :03
En als je op de foto rechtermuisknop doet en eigenschappen,...wat staat er voor formaat dan?


26 jun 2016, 13:43
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 okt 2008, 21:45
Berichten: 85
Woonplaats: Bergen op zoom
Antwoord met een citaat
Bericht Re: Lukt me niet.
Hallo Tom,

Mn camera maakt de foto in jpeg, dan bewerk ik de foto in pixlr.
Ik volg alle stappen die Herman zegt.
Daarna sla ik de foto op op mn buroblad.
Dan maak ik een nieuw onderwerp aan in het forum.
Ik kies desbetreffende foto (dus kies bestand) daarna doe ik bestand toevoegen.
als ik dat gedaan heb zegt hij dus De afbeelding die je als bijlage wilde meegeven is ongeldig.
Als ik op eigenschappen klik van de foto is de foto 91,9 kb groot en staat in JPEG.
Ik snap er dus niks van :06

Grtn Remy.


26 jun 2016, 14:00
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 okt 2008, 21:45
Berichten: 85
Woonplaats: Bergen op zoom
Antwoord met een citaat
Bericht Re: Lukt me niet.
Ben er aan uit heb alleen mn webbrowser veranderd.
Via google doet hij dat dus niet.
Heb nu Opera geinstaleerd en die doet het wel.
Bedankt voor het meedenken.

Grtn Remy.


26 jun 2016, 14:33
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 4 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
phpBB.nl Vertaling - Hosted by FFXS.nl