Logo
Het is nu 05 jul 2020, 18:30



Antwoord op onderwerp  [ 9 berichten ] 
 iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !! 
Auteur Bericht
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 jun 2012, 16:55
Berichten: 26
Antwoord met een citaat
Bericht iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
hoi heb sinds enige tijd een dieptezoeker het is de whites pcl 400 series 2 das volgens mij de voorloper van de whites tm808 .
nou ben ik er vandaag mee wezen zoeken maar moet zeggen dat ik het nog best moeilijk vond om hem goed in te stellen .
nou is mijn vraag moet hij altijd een toon geven en alleen van toon veranderen als je hem over een metalen voorwerp houd of kan je hem ook instellen dat hij alleen een geluid geeft als je ijzer onder je schotel hebt ?
weet iemand mischien een makkelijke manier om hem in te stellen ?
ook viel het op dat de achterkant dus met de verticale schotel erg bewoog en dat hij daardoor steeds een valse melding gaf naar mijn mening .
kan dat kloppen en is er mischien een manier om dit op te lossen ?
weet wel dat de whites tm 808 er een schroef door heeft zitten om hem te fixeren .
maar weet niet of ik er gewoon een gaatje in kan boren en of ik hem dan niet beschadig !!
heb er vandaag nog wel wat mysterieusse voorwerpen gevonden.
want ik moet ze nog helemaal blootleggen begon met een klein gat en zit nu met een gat van een vierkante meter diep .
maar denk dat het twee grote vaten zijn die nog half in de grond liggen .
dus heb van de week een leuke klus .
alvast bedankt voor jullie hulp groetjes david. :10

ohja ps weet dat je eigenlijk niet zo diep mag graven en gooi het ook weer netjes dicht als ik klaar ben . :03


Je hebt de vereiste permissies niet om de toegevoegde bestanden aan dit bericht te zien.


19 aug 2012, 18:06
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 jun 2012, 16:55
Berichten: 26
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
jongens bij deze van mijn kant is de discussie gesloten over het wel niet zoeken wil gewoon een antwoord op me vraag niks meer niks minder no hard feelings lol en degene die dat een mooie discussie vind die mag hem verder voeren ik persoonlijk stop er nu mee .
:Hellup:


19 aug 2012, 19:53
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 apr 2008, 19:17
Berichten: 19607
Woonplaats: utrecht
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
david32 schreef:
jongens bij deze van mijn kant is de discussie gesloten over het wel niet zoeken wil gewoon een antwoord op me vraag niks meer niks minder no hard feelings lol en degene die dat een mooie discussie vind die mag hem verder voeren ik persoonlijk stop er nu mee .
:Hellup:

ik zal het topic opschonen david :07

mee eens :?:

_________________
een PIEP = als een verrassings EI


19 aug 2012, 19:58
Profiel WWW
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 apr 2008, 19:17
Berichten: 19607
Woonplaats: utrecht
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
Topic opgeschoond :07

ging nergens meer over , en David krijgt antwoorden op zijn vragen :10

verder is alles gezegd :03

gr bubba :sd

_________________
een PIEP = als een verrassings EI


19 aug 2012, 20:52
Profiel WWW
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 22 jul 2009, 18:22
Berichten: 7409
Woonplaats: langs de ijssel
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
ik zal beslist niet zomaar even een gaatje boren. de spoel heeft natuurlijk draden die naar de electronica kast lopen.
de kans dat je de draden raakt is zeer groot. dus verspil je eventuele garantie ermee.
probeer het te fixen met een trekbandje of dergelijke.

en qua instellingen zul je toch de handleiding even moeten lezen,er zijn maar weinig mensen die nog met een dergelijke diepzoeker zoeken.dus tips worden vrij schaars ben ik bang.

_________________
Heiligenmedailles en dovotiehangers in de rommelbak... ik verzamel ze..


19 aug 2012, 20:59
Profiel WWW
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 jun 2012, 16:55
Berichten: 26
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
harstikke bedankt voor de goedde tips pinkeltje
zat zelf ook al te denken dat er draden naar de kast achterin liepen en dan zal je inderdaad net zien dat ik die weer doorvoor .lol
heb trouwens de handleiding wel maar die is in het engels en op de kast staat alles in het duits lol dus heb al een bergje vertaald van het duis naar het engels .
bedankt voor de tip groetjes david :10 :ppp


19 aug 2012, 21:04
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 22 jul 2009, 18:22
Berichten: 7409
Woonplaats: langs de ijssel
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
instellingen kun je natuurlijk ook thuis uitproberen.
leg een buis op de grond (waar niks aan ijzer onder de grond ligt natuurlijk)
en speel met de instellingen,als je erover heen gaat.
droog oefenen noem ik dit maar.

_________________
Heiligenmedailles en dovotiehangers in de rommelbak... ik verzamel ze..


19 aug 2012, 21:08
Profiel WWW
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 17 apr 2008, 21:59
Berichten: 2002
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
heB nog met een tm gelopen
voor op van die losse zandgronden is het ideaal.
maar in de ardennen ben je er ni veel mee . daar ga je echt geen kuilen graven van 2 meter in die harde keiengrond.
instellingen leren kennen door te oefenen in de tuin. helmpje op grond leggen, stoel ernaast. op de stoel gaan staan
en zwaaien maar, de instellingen aanpassen tot je hem op ong 2 meter hoogte nog hoort zoemen.
natuurlijk heeft de bodem ook veel invloed op de instellingen , de ene grond is de andere niet.
oefening baart kunst, succes .!


je moet permanent een basistoon horen die fel oploopt wanneer er een object onder je toestel komt te liggen.
als je instellingen niet goed zijn gaat die basistoon erg vaak zonder dat er iets ligt naar boven , dan moet je resetten(rode knop in het handvat)
of je instellingen aanpassen. want om de 2 seconden resetten is niet aangenaam zoeken.
hoe gevoeliger je hem insteld, dus hoe dieper dat hij dan gaat, des te meer hinder je er zult van hebben..
als je je toestel op auto zet reset hij automatisch, maar durft dit dan ook doen wanneer er echt iets ligt, dus daar moet je geen gebruik van maken. in die auto modus gaat hij ook niet dieper dan een gewone metaaldetector.

mvg


Laatst bijgewerkt door Octavianvs op 19 aug 2012, 23:06, in totaal 1 keer bewerkt



19 aug 2012, 22:51
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 02 jun 2012, 16:55
Berichten: 26
Antwoord met een citaat
Bericht Re: iemand enig idee of dit kwaad kan bij dieptezoeker !!
dank je wel octavianvs ,
voor de goedde tips groetjes david :goezo:


20 aug 2012, 18:31
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 9 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
phpBB.nl Vertaling - Hosted by FFXS.nl